MINI MASSAGEPISTOL

1 199 kr 2 399 kr

Till skillnad från alla andra massagepistoler är WOC Mini 50 % kraftfullare, har 2 månaders batteritid, en aluminiumkropp av flygplanskvalitet och i ett paket som inte är större än din telefon.

 

  Fri leverans 1-2 dagar

✓ 100 % nöjdhetsgaranti

✓ 10 000+ nöjda kunder

✓ # 1 Bäst i test

40 kg kraft

Konstruerad för att vara obesegrad på kraft, på 40 kg är WOC Pro den mest kraftfulla massagepistolen som någonsin designats.

5 hastigheter

Sätt bara på ström till de områden som behöver det. Skräddarsy din massage helt.

Veckolångt batteri

Extra stort batteri ger upp till 6 timmars oavbruten användning. Räcker en hel vecka.

Ultratyst

Vår ljudisoleringsteknik ger en 80 % tystare upplevelse från andra modeller på marknaden.

Lättviktig

Lättviktsdesign, väger endast 950g.

Touch Control

Responsiv touchkontroll, växla mellan 1 till 5 hastigheter med bara ett fingertryck.

Svensk designad, vackert konstruerad

WOC Pro arbetar med 42 dBs och kompromissar inte med kraften för överdrivet brus. Med hjälp av ljuddämpande motorteknik som minimerar överdriven vibration hålls bullret tyst.

42 dBs

WOC Pro

60 dBs

Genomsnittlig massagepistol

WOC Pro använder ett överlägset högdensitetsbatteri som ger upp till 6 timmars batteritid. Med bara 20 minuters användning per dag har du tillräckligt med juice för att hålla i över 2 veckor.

6 Hours

WOC Pro

3.5 Hours

Genomsnittlig massagepistol

Med 6 500 slag per minut vid 40 kg tryck är WOC Pro den mest kraftfulla massagepistolen på marknaden.

40kgs

WOC Pro

22kgs

Genomsnittlig massagepistol

Vad ingår:

1 x WOC Pro Massagepistol

1 x WOC dubbel vadderad resväska

6 x Unika fästhuvuden

1 x högt vridmoment batteri

1 x Laddkabel

1 x Användarmanual

60 dagars pengarna-tillbaka-garanti

Om du av någon anledning inte är nöjd med din WOC Pro skicka tillbaka den till oss för full återbetalning inom de första 60 dagarna. Enkelt, noll krångel returnerar.

2 års tillverkningsgaranti

Köp med förtroende för att din WOC Pro kommer att hålla dig. Vi erbjuder en kostnadsfri 1 års tillverkargaranti som skyddar dig i den sällsynta händelsen av ett tillverkningsfel.

Noll tull eller importavgifter

Vi skickar alla beställningar under IOSS-systemet och täcker alla kostnader för import- och tullavgifter för din räkning så att du kan luta dig tillbaka, koppla av och förvänta dig en smidig leveransupplevelse.

Premium 2-3 dagars spårad leverans

Vi skickar alla beställningar inom 24 timmar måndag-fredag ​​från vår Malmø HUB och erbjuder spårad leverans.

FAQs

Vad är den förväntade leveranstiden?

2-3 dagar

Vad är din 60-dagars pengarna-tillbaka-garanti?

Om du av någon anledning inte är nöjd med din WOC Pro, kontakta oss på info@woc-performance.se inom 60 dagar från ditt beställningsdatum* så ordnar vi en ersättning eller återbetalning åt dig. Återbetalningar behandlas inom 2-5 arbetsdagar efter mottagandet av de returnerade varorna på vårt hubb i Sverige. Det finns inget finstilt, så enkelt är det. Vår kundtjänst kommer att tillhandahålla all nödvändig information för att returnera din Pro-set. Se till att alla delar och tillbehör ingår i din retur och att varan är i originalskick. .När vi har tagit emot och inspekterat din retur och din vara är i originalskick (såvida den inte är felaktig) kommer din återbetalning att behandlas och du kommer att meddelas via e-post. *FÖRBEHANDLING: 30-dagars pengarna-tillbaka-garantin börjar gälla från ditt leveransdatum

Klarna- hur fungerar det?

Genom att betala med Klarna kan du "Dela upp" din betalning i tre enkla delbetalningar på €47, utan ränta, avgifter eller förseningsavgifter. Klarna kommer automatiskt att försöka samla in betalningen för ditt Avbetalningsköp från det kort som du angav i kassan.

Vad täcker 2 års garanti?

Alla WOC-massagepistoler täcks av en 2-års tillverkargaranti. Om din produkt blir defekt på grund av ditt eget fel, kommer vårt supportteam att guida dig genom all möjlig felsökning, och om det behövs kommer hela setet att ersättas i sin helhet . I detta fall lämnar du helt enkelt tillbaka din WOC-set för inspektion och en ersättning kommer att behandlas åt dig omgående. Vänligen spara din orderbekräftelse via e-post (ditt kvitto) och användarmanualens garanti.

Hur bullriga är WOC Pro?

WOC Pro är känd för att vara extremt tyst och fungerar på 42 dB. Detta är en av de tystaste massagepistolerna på marknaden.

Hur tung är den?

Med de senaste förbättringarna som gjorts väger WOC Pro bara 950 gram.

Vad kommer WOC Pro med?

WOC Pro-massagepistolen kommer med 6 unika massagehuvudtillbehör, en bärbar resväska, användarmanual,2 års tillverkargaranti och en väggladdare.

How can I contact you?

If you need to get in touch, please reach out to our customer support team by email atsupport@pulsio.co.uk for the fastest response times, or pop us a message via our Social media channels. We aim to reply to all customer queries within 24 working hours. 

Var finns ni?

Vi har kontor i Danmark och Sverige

Vad gör de olika massagehuvudena?

Runt huvud: 
Det allroundare fästet för stora muskelgrupper för att ge dig helkroppsavlastning.

Kulhuvud:
Idealiskt för indelning på lokala områden eller för att rikta in sig på en muskelknuta. Kan även användas i och runt leder.

Gaffelhuvud:
Riktar in musklerna runt ryggraden och nacken, även utmärkt för hästterapi (används på hästar)!

Platt huvud:
Utmärkt för stora muskelgrupper, som lår, vader och rygg.